Anasayfa Hakkımızda Temsilcilikler Servis Haberler İletişim KVKK

EN

© 1991 - 2020   Tüm Hakları   Star Teknik Elektronik Cihazlar Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ‘de Saklıdır.

Ana Sayfa

Temsilcilikler

Hakkımızda

Ürünler

Servis

İletişim

Çevre Koşulları Test Sistemleri

Aerodinamik Test Sistemleri ve Özel Test Çözümleri

Görüntüleme ve İşleme Sistemleri   -   Otomotiv Çarpışma Test Platformları

Malzeme Test ve Metroloji Cihazları

Barbaros Mahallesi, Başkan Sokak, No: 23/1-2

34662, Üsküdar / İstanbul / Türkiye

+90 (216) 651 07 00   (PBX)

+90 (216) 651 07 14   (FAKS)

STAR TEKNİK WEB SİTESİ AYDINLATMA METNİ VE ÇEREZ POLİTİKASI


İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu STAR TEKNİK ELEKTRONİK CİHAZLAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.(“STAR TEKNİK”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) m.10’da düzenlenen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi kapsamında STAR TEKNİK tarafından hazırlanmıştır.

Belirtmek isteriz ki, STAR TEKNİK olarak şirket ortaklarımızın, çalışanlarımızın, stajyerlerimizin, çalışan adaylarımızın, ziyaretçilerimizin, tedarikçilerimizin, tedarikçi çalışanlarının-yetkililerinin-ortaklarının, müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin, müşteri çalışanlarının-yetkililerinin, , iş ortaklarımızın yetkililerinin-çalışanlarının-ortaklarının, çalışanlarımızın-stajyerlerimizin-iş ortağı çalışanlarının aile bireyleri ve/veya yakınlarının, referans gösterilen kişilerin, hak iddia eden üçüncü kişiler ve bunları temsil eden vekil ya da yasal temsilcilerin ve diğer ilgili üçüncü kişilerin kişisel verilerinin işlenmesinde büyük hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda veri konusu kişi grubuna göre işlenen verilere, işleme ve aktarım amaçlarına ve kurum politikamıza ilişkin detaylı açıklamalara www.starteknik.com.tr   adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Kişisel verileriniz KVKK’nın 5. ve 6. maddesinde yer alan bir sözleşmenin kurulması veya ifası, hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi, kanunlarda öngörülmesi, ilgili kişi tarafından verinin alenileştirilmesi ve bir hakkın tesisi, kullanılması ve korunması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek şartı ile veri sorumlusunun meşru menfaatinin gerektirmesi yahut veri sahibinin açık rızası hukuki sebeplerine dayanılarak fiziki ve/veya elektronik yöntemlerle toplanmaktadır.

Kişisel verileriniz KVKK m.4’te yer alan ilkelere ve KVKK m.5 ve m.6’da yer alan şartlara uygun olarak işlenmektedir.

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinizi bazı durumlarda yurtiçinde ve/veya yurtdışında, başta yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi, ticari süreçlerin yürütülmesi amaçları olmak üzere KVKK’nın 8. ve 9. Maddelerine uygun şekilde ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, müşterilerimiz, hissedarlarımız, danışmanlarımız, denetçilerimiz, avukatlarımız, muhasebecilerimiz, yetkili kamu kurum kuruluşları ve gerçek kişi veya özel hukuk tüzel kişileri ile paylaşabilmekteyiz.

KVKK m.11 Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?

• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• KVKK’ya ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,

• Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Talebiniz mümkün olan en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.  

Talebinize konu işlemin ek bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.